De Dijk 7 Makkum - 6p Dijkvilla De Dijk 11

De betreffende lokatie ligt in de wijk Weidestreek Zuidwest in de buurt Idsegahuizum. De betrokken overheidsinstantie is en is gevestigd op te.


Woning De Dijk 7 Makkum Fr Oozo Nl

Asfaltweg oversteken dijk op en rechtsaf.

De dijk 7 makkum. De Dijk 29 is een vrijstaand Dijkvilla en geschikt voor 6 personen. De woning heeft een woonoppervlakte van 182 m 2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 110 m 2. De recreatiewoning met tuin grond perceel water met aanlegsteiger voor vaartuigen en verder toebehoren aan De Holle Poarte te Makkum De Dijk 5 kadastraal bekend gemeente Makkum sectie D nummers 854 en 988 respectievelijk groot twee are achtenzestig centiare en vierentwintig centiare.

Badezimmer mit Whirlpool und Dampfduschkabine. Bestes Vergleichsportal für Ferienhäuser mit großer Auswahl in Makkum. De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 7311m 2.

Luxus Ferienhaus für 6P. De Dijk 7 8754DE Makkum is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een logiesfunctie met een oppervlakte van 145 m 2. Schnell und sicher online buchen.

De Dijk 7 8754DE Makkum FR. Wenn Sie in De Dijk 07 Urlaub machen tun Sie zudem etwas für die Umwelt denn Ihr Strom kommt aus 100 regenerativen Energiequellen. Es lohnt sich also immer mal wieder in die Galerie zu schauen.

4 recreatiewoningen in makkum vanaf 900. Bekijk alle woningen in Idsegahuizum. Wenn Sie in De Dijk 7 Urlaub machen tun Sie auch etwas für die Umwelt denn Ihr Strom kommt aus 100 regenerativen Energiequellen.

Ontdek de woningwaarde maandlasten bereikbaarheid en de buurt Idsegahuizum. Im großen Schlafzimmer befindet sich zusätzlich ein zweiter Fernseher und eine Deckenbeleuchtung mit Farbtherapie. 164 woningen in makkum vanaf.

Het te veilene betreft een 6-persoons recreatiewoning type Dijkvilla heeft uitzicht op het IJsselmeer. De Dijk is gelegen in de buurt Idsegahuizum en hoort ook bij de wijk Wijk 18 Weidestreek Zuidwest in de gemeente Súdwest-Fryslân. Bekijk alle 12 recreatiewoningen te koop en te huur in Makkum.

Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het terras via een grote glazen gevel met twee schuifdeuren. Workumerdijk 7 is gelegen in de buurt Makkum. Dit object bevindt zich in een pand uit 2002.

Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Fietspad langs de weg volgen. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

De woning heeft een oppervlakte van 145 m2. Dijk rechtdoor volgen naar Makkum. Helles Wohnzimmer mit gemütlicher Sitzecke.

Freistehendes Luxus-Ferienhaus für 6 Personen mit Traumlage auf dem Deich vom IJsselmeer. Ad Ferienwohnungen in Makkum reservieren. Het adres van deze woning is De Dijk 7 te Makkum FR.

De bijbehorende postcode bij deze straat met de huisnummers 1 tm 59 is postcode 8754 DE. Große freundliche Glasfassade mit Schiebetüren zur Terrasse am Deich - inkl. Landelijke stijl wonen in Makkum.

Mit Pool WLAN Garten. De Dijk is a street in the place Makkum within the municipality Súdwest-Fryslân in the province Friesland. Telefoonnummer adres postcode routeplanner en plattegrond - detelefoongidsnl.

Geniet s avonds van de warmte en gezelligheid van de gashaard terwijl u. Bij de rotonde links aanhouden over het fietspad en linksaf richting Holle Poarte en Strand Suderseewei. Unser Haus wird zur Zeit vollständig renoviert.

Postcode De Dijk in Makkum. Dijkvaart nu aan de rechterhand. Bekijk fotos plattegronden filter het aanbod en vind direct de recreatiewoningen die je zoekt.

Wilt u nog dit jaar vakantie vieren in uw eigen recreatiewoning dan is dit uw kans. House for sale De Dijk 57 8754 DE Makkum. Donderdag 29 maart 2018.

De Dijk 07 is een vrijstaande 6-persoons DijkvillaDe woonkamer beschikt over een lederen bank met elektrisch verstelbare ontspanningsfuncties waar vandaan u heerlijk van het uitzicht over het IJsselmeer kunt genieten. Het pand heeft een oppervlakte van 175m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De woning is gebouwd in 1963 en heeft een energielabel D.

De Dijk 29 Recreatiewoning In Makkum Friesland Huislijn Nl. De laatst bekende vraagprijs betreft 329000. Bekijk De Dijk 7 in Makkum op Huispedia.

De vakantievilla ligt bovenop een dijk en grenst aan het IJsselmeer. In search for the postcode of De Dijk. Straal 1 km 5 km 10 km 15 km Perceeloppervlakte.

Het terras is uitgerust met een elektrisch zonnescherm waardoor u hier ook in de schaduw kunt zitten. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig. Deze heeft een ruime zithoek met sfeerhaard.

Omgevingsvergunning De Dijk 59 Makkum. De Dijk 59 8754DE Makkum. De Dijk 1 tm 59 lig in Makkum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland.

Walter helpt mensen zoals jij om beter geïnformeerde beslissingen te maken bij het kopen van. Wir werden fortlaufend neue Bilder einstellen. Auf dem Deich vom Ijsselmeer.

Walter helps you make an offer with confidence using our data-driven bidding strategy. 5 resultaten voor van Dijk in Makkum fr vindt u in De Telefoongids. De Dijk 7 Makkum.

3 More info about De Dijk 57 8754 DE Makkum. Vissersvilla in uitstekende staat van onderhoud. Meer dan 150 m².

Zoek in het beste woningaanbod voor makkum. Wij horen het graag. Zelfde weg terug naar de ingang van het dorp.

Das Haus verfügt über 3 gemütliche Schlafzimmer mit Boxspringbetten. Looking to buy this single-family house. Woning De Dijk 7 Makkum FR.

De Dijk 23 in Makkum is a single-family house. Dat kan zeker in deze buurt. Tot 150 m² 1.

Verdaging beslissing aanvraag omgevingsvergunning makkum de dijk 59 het bouwen van een tijdelijke berging. Mooie en zeer goed onderhouden recreatiewoning met aang. There is one postcode linked to the street De Dijk in Makkum.

De Dijk has the postcode number 8754 and is located in the neighbourhood within the district. Ad Strandhäuser in Makkum Niederlande beim Testsieger buchen.


6p Dijkvilla De Dijk 07


De Dijk 49 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum


Woning De Dijk 7 Makkum Fr Oozo Nl


De Dijk 07 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum


De Dijk 07 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum


Woning De Dijk 21 Makkum Fr Oozo Nl


6p Dijkvilla De Dijk 11


6p Dijkvilla De Dijk 07


Woning De Dijk 7 Makkum Fr Oozo Nl


6p Dijkvilla De Dijk 43


Dijk 21 6p Vakantiehuis Op De Dijk Op Makkum Beach


Woning De Dijk 7 Makkum Fr Oozo Nl


De Dijk 07 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum


De Dijk 21 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum


6p Dijkvilla De Dijk 23


Woning De Dijk 7 Makkum Fr Oozo Nl


De Dijk 07 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum


Woning De Dijk 7 Makkum Fr Oozo Nl


De Dijk 21 6p Dijkvilla Beach Resort Makkum

LihatTutupKomentar